Phoenixweg 10 VEENDAM

€ 195.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Op bedrijventerrein "De Vrijheid" aan de oostzijde van Veendam staat dit bedrijfspand op een royaal perceel van 6.535m² eigen grond. De bedrijfsruimte is gebouwd in 1963 en is door de jaren vergroot middels een ruime aanbouw. Het bedrijfspand beschikt over een totaal van ca. 292m² verhuurbaar vloeroppervlakte. Parkeren kan ruimschoots op eigen grond. Aan de achterzijde grenst het perceel aan het kanaal tussen Veendam en Musselkanaal en aan de zijkant aan een insteekhaven. Eventueel kan hier een laad- en losfaciliteit worden gecreëerd.

Bedrijventerrein "De Vrijheid" is goed bereikbaar. Het is gelegen aan afslag provinciale weg N33 die thans verdubbeld is. Veendam en omgeving zijn gunstig gelegen ten behoeve van logistiek bedrijven. Het gebied functioneert als ‘knooppunt’ voor spoor- weg- en scheepsvervoer voor het Noorden en Duitsland. De haven van Delfzijl, autosnelweg A7 en de het in Veendam gelegen Railport Groningen zijn onder handbereik.

Globaal is de indeling als volgt:
Toegang middels schuifdeur; bedrijfshal (ca.275m²); berging met mogelijkheid voor kantoor; toilet; doorloop naar de uitbouw/overkapping.

Daarnaast zijn er op het perceel nog eens twee mobiele kantoorcontainers.

Kortom, een ruim bedrijfspand met vele mogelijkheden op een goede locatie. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor een rondleiding op de locatie.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 195.000 ,- kosten koper
Status Beschikbaar
Bouwjaar
Oppervlakte Niet bekend
Aantal kamers Niet bekend
Soort woonhuis ,
Verwarming

Buitenruimte

Tuin
Ligging
Garage
Schuur

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182