Verkoopstyling en fotografie

Optimale presentatie! 

Kopers stellen steeds hogere eisen aan een woning. Een juiste 'eerste indruk' van een huis en het hebben van een 'goed gevoel' zijn vaak doorslaggevend in de beslissing om een huis te kopen. Met verkoopstyling worden de mogelijkheden van uw woning beter zichtbaar voor de potentiële kopers die uw woning komen bezichtigen. Betere presentatie met verkoopstyling zorgt voor snellere verkoop en wellicht een hogere verkoopprijs van het huis. 


Wat is verkoopstyling?

- Een bezoek van de verkoopstylist van gemiddeld ongeveer één uur aan het huis.
- Ter plekke advies aan u als verkoper over te nemen maatregelen en het maken van de presentatiefoto's.
- Schriftelijke terugkoppeling met opsomming van te nemen maatregelen voor betere presentatie, tips over indeling, functionaliteit, lichtinval, sferen,  accessoires en stylingadvies.
- Andere praktische aanwijzingen en verkooptips.


Wie doet verkoopstyling? 

De verkoopstyling wordt uitgevoerd door 'Mmaxx'. Zij zijn gespecialiseerd in het inrichten van woningen en het presenteren van ruimtes. Uitgangspunt is om met minimale middelen en een gesloten portemonnee, veel effect te krijgen. Uw huis komt beter voor de dag met creatieve ideeën en eenvoudige ingrepen! 


Wat zijn de kosten? 

Huis Makelaardij is ervan overtuigd dat uw woning bij een betere presentatie beter verkoopt! Wij willen het beste uit uw huis halen om een optimaal resultaat te bereiken, daar gaat het om. De praktijk wijst inmiddels uit dat de reacties louter positief zijn. Daarom maakt de verkoopstyling standaard deel uit van onze dienstverlening. U betaalt dus niets extra! 


Nieuwsgierig? 

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling en wij leggen u precies uit wat we voor u kunnen betekenen.