Hoofdstraat 77 VALTHE

€ 625.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over landerijen, staat deze vrijstaande boerderij, waarin reeds tientallen jaren een RESTAURANT is gevestigd met meerdere zalen en terrassen [o.a. terras met royale overkapping]. Het pand dateert oorspronkelijk uit 1909, is in 1986 geheel verbouwd en is er een bedrijfs-woning gerealiseerd, welke aan de achterzijde met de boerderij is verbonden. Achter het restaurant staat tevens een ruime vrijstaande schuur/opslagruimte. Op de verdieping van het restaurant zijn twee ingerichte appartementen aanwezig, ten behoeve van verhuur (pension-functie). Het gehele perceel is 4.184 m2 groot en op de kavel mag nogeen extra woonhuis (bedrijfswoning) gebouwd worden. Het restaurant beschikt over 16 parkeerplaatsen en aan het perceel grenst het dorpsplein "t Perron". De locatie is historisch, omdat zich in de 17e eeuw de "Valtherschans" (verdedigingswerk) daar ter plaatse bevond. Tegenover het pand staat het oude stationsgebouw van Valthe, welke dateert van 1905. Kortom, een geheel met sfeer en geschiedenis en een goed bereikbare locatie; centrum-Emmen ligt op ca. 10 autominuten en de aansluiting op de N34 (Emmen/Groningen en verbinding met de A37) is bereikbaar binnen 5 autominuten. Het object leent zich uitstekend om klanten zowel uit de regio als uit andere delen van het land te bedienen. In de gemeente Borger-Odoorn vinden namelijk ca. 1,3 miljoen toeristische overnachtingen per jaar plaats, hetgeen voor de lokale en regionale horeca prima (omzet)mogelijkheden biedt. Het pand en de locatie bieden meerdere mogelijkheden. Wilt u de mogelijkheden bekijken en het geheel bezichtigen, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.

Globale indeling:

BOERDERIJ/RESTAURANT:
Begane grond: entree en hal, café-gedeelte met bar, berging/bijkeuken, kelder, keuken met horeca-apparatuur, centrale ruimte en toiletgroepen (m/v), restaurant-gedeelte.

Verdieping:
overloop, twee appartementen w.v. 1 met 2 slaapkamers, wastafel, douche/toilet en een extra toilet en een (woon)kamer met keuken en 1 appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een kamer met keukenblok.

WOONHUIS:
Onder verdieping: kelder met woon-/recreatie- en opslagruimte

Begane grond: entree en hal, werk-/slaapkamer, woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer/praktijkruimte en toegang tot de overkapping, toilet, berging/achterentree.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, toilet en badkamer.

Extra informatie:
- Bekijk voor de volledige indruk de foto's, video en de plattegronden
- Oppervlakte boerderij/restaurant ca. 244 m2
- Vrijstaande schuur/opslagruimte ca. 20 m x 5,8 m
- Gebruiksoppervlakte. wonen ca. 220 m2
- Verwarming middels CV-ketels en radiatoren

Wilt u meer informatie over dit pand? Klikt u dan op de volgende link: Hoofdstraat 77 te Valthe 

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 625.000 ,- kosten koper
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1909
Oppervlakte 4184m 2 (220m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Soort woonhuis Bedrijfsruimte ,
Verwarming C.v- Ketel

Buitenruimte

Tuin West
Ligging Vrij uitzicht
Garage
Schuur Vrijstaande schuur/opslagruimte

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182