Professor d Blecourtstraat 4 APPINGEDAM

€ 399.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Wilt u levensloopbestendig wonen èn kunnen genieten van een ruim bemeten tuin? Wellicht biedt deze vrijstaande, jonge (ca.1998) bungalow u uitkomst. Centraal gelegen op een schitterende plek van een gewilde wijk, staat deze prachtige levensloop-bestendige woning. Het geheel is gesitueerd op een royale kavel van 754m² eigen grond. Hierdoor is het lekker ruim wonen met zelfs een brede oprit, zodat je kunt parkeren op eigen terrein. Deze luxe woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing, vloer-, muur-, en dakisolatie en beschikt over vloerverwarming. Het royale woonoppervlak van ca.120m² is zeer economisch ingedeeld.

Indeling:
Bij binnenkomst via de hal met meterkast, garderobe en toilet, betreedt u de ruime, lichte woonkamer/living (ca.28m²); open keuken van (ca.14m²); bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger en een 3e toilet (ca.6m²); drie slaapkamers (resp. ca. 8,5m², ca.19m² en ca.19,5m²); ruime badkamer met inloopdouche, hangend toilet en 2 wastafels (ca.9m²); CV-ruimte en dat allemaal comfortabel en geheel gelijkvloers. Het hagelnieuwe split-airco systeem zorgt voor energiezuiniger verwarmen van de woning. Op dit moment is het energielabel B van toepassing, maar bij het plaatsen van 10 zonnepanelen krijgt u al vlot een energielabel A! Ook is daarvoor een bedrag van €4.000,- als subsidievergoeding nog voor koper beschikbaar.

Tevens is er camera-beveiliging rondom de woning geplaatst. De ruime woonkeuken kan nog naar eigen wensen worden geplaatst en ingericht. Uiteraard kan bijvoorbeeld de 3e slaapkamer (ca.8,5m²) ook prima worden gebruikt als werkkamer of kantoor.

Gelegen op een gunstige locatie.
Het geheel ligt slechts enkele wandelminuten van het winkelcentrum ‘Harddraversplein’ en het historische stadshart van Appingedam; Ruime tuin rondom met voor- en achterterras; Luxe overkapping met veranda, het gehele jaar genieten van het buitenleven (met zon rondom); naast het terras staat een multifunctionele, ruime berging voor bijvoorbeeld een hobby, maar ook voor tuinstoelen en fietsen.

Bijzonderheden:
- Geheel vloerverwarming middels CV Intergas HR (ca.2011)
- Energielabel-B
- Camera beveiliging rondom
- Airco (koelen en verwarmen)
- In 2022 geheel nieuw geschilderd.
- parkeren op eigen terrein (3 parkeerplaatsen)

In de nabije omgeving vindt u (basis-) scholen, Eemsdelta college Mavo/Havo/VWO, VBO en middelbaar praktijkonderwijs, treinstation en sportvelden. Het romantische Damsterdiep met de hangende keukens en een recreantenhaven. Vanwege de prima ontsluiting via de N33 richting Eemshaven, Veendam of Assen, biedt Appingedam ook heerlijk wonen voor forensen.

Kortom: een woning welke van alle gemakken is voorzien en met zorg is afgewerkt.

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging, kunt u bellen of mailen met Huis Makelaardij 0598-451751 of Rienus Huis: +31 6 25043902

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Prijs € 399.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1998
Oppervlakte 754m 2 (121m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Soort woonhuis Bungalow , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Ligging
Garage Geen garage
Schuur Vrijstaand hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182