Eemskanaal N.Z. 47b DELFZIJL

€ 289.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

HEERLIJK EN COMFORTABEL WONEN AAN DE JACHTHAVEN VAN DELFZIJL

Dit goed onderhouden en energiezuinig hoek-appartement is voorzien van 3 kamers en gelegen aan de voormalige marinehaven van Delfzijl. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, een halfopen keuken, een eigen balkon en een mooie raampartij om te kunnen genieten van het zicht over de haven.

Het centrum van Delfzijl beschikt over meerdere supermarkten, horeca/cafetaria, een bibliotheek en diverse winkels. In Delfzijl vind je naast bovenstaande voorzieningen ook instellingen voor basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs, sportgelegenheden en schouwburg 'De Molenberg'.

Een dag genieten van Delfzijl alvorens u dit appartement komt bezichtigen bij ons? Neem dan zeker een kijkje bij bezienswaardigheden zoals de Grote Waterpoort uit 1833, het in zee gebouwde Eemshotel of loop de wandelpromenade over de dijk voor een mooi uitzicht op de haven en de stad.

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en lift, entree richting de achterkant van het complex waar de eigen parkeerplek is gesitueerd op een afgesloten terrein.

Gelegen op de 3e verdieping:
Entree/hal, meterkast, badkamer (ca.4m²), 2 slaapkamers (resp.ca.6m² en 9m²), woonkamer voorzien van grote raampartij en prachtig uitzicht (ca.38m²), halfopen keuken (ca.5m²) en bijkeuken met cv-installatie (ca.3m²).

INFO:
- Energielabel A
- CV-ketel (ca.2015, eigendom)
- Eigen parkeerplek op afgesloten parkeerterrein
- Gezonde en actieve VVE (ca. €133,- p/m)
- Ruim balkon met uitzicht over de haven

LET OP!
Deze woning wordt verkocht met de zogenaamde 'as is where is' clausule alsmede een niet-zelfbewonersclausule. Dit is ook de reden dat de NVM-vragenlijsten niet (volledig) zijn ingevuld.

De bij dit object betrokken notaris betreft: ‘Notariaat De Poel te Hoogezand’.

Bent u straks de eigenaar van deze woning? Neem contact met ons op en vraag naar de financiële mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook bij een van onze kantoorlocaties in Exloo, Assen of Zuidbroek.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 289.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1998
Oppervlakte 0m 2 (95m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Soort woonhuis Appartement , galerijflat
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater
Garage Parkeerplaats
Schuur Inpandig

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182