Tilstraat H 46 NIEUWE PEKELA

€ 147.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

STARTERS EN KLUSSERS OPGELET!
Deze vrijstaande eengezinswoning is gelegen aan het Pekelderhoofddiep, het lokaal bekende vis- en vaarwater. Het veenkoloniale karakter van deze omgeving nabij (Boven) Pekela, wordt gekenmerkt door de authentieke situatie van deze omgeving. De doorgaande weg aan de voorzijde loopt langs het kanaal tussen Stadskanaal en Nieuwe Pekela. De woning beschikt over een diepe achtertuin, welke is voorzien van een vrijstaande houten schuur dat ideaal is voor de opslag van materialen of het uitvoeren van een hobby. Het pand is weliswaar toe aan een opknapbeurt, maar biedt een mooie uitdaging voor de handige doe-het-zelver! Omdat Veendam en Stadskanaal in de nabije omgeving liggen en met de auto goed bereikbaar zijn, biedt dit woonhuis een heerlijk woongenot voor forenzen. In deze grotere plaatsen is naast werkgelegenheid ook een scala aan voorzieningen. Vele winkels in diverse centra, meerdere scholen, sportverenigingen en zwembaden kun je daar vinden.

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal (ca.4,5m²) met vaste trap naar de verdieping, L-vormige woonkamer (ca.32m²), de gesloten keuken met vaste kasten (ca.15m²) biedt doorgang naar de hal met achterentree en bijkeuken (ca.3m²), met aansluitend de badkamer v.v. toilet en doucheruimte (ca.6m²). Aan de achterzijde bevindt zich een royale overkapping (ca.22m²).

Eerste verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, overloop en twee slaapkamers van ca.10m² en ca.11m².

INFO:
- Intergas CV-ketel (ca.2010 in eigendom)
- v.v. gedeeltelijk dubbel glas.
- Verrassend ruime achtertuin op het westen
- Geweldige kans voor klussers!

LET OP!
Deze woning wordt verkocht met de zogenaamde 'as is where is' clausule, alsmede een niet-zelfbewonersclausule.

Wordt u graag de eigenaar van deze woning? Neem contact met ons op en vraag naar de financiële mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook bij een van onze kantoorlocaties in Exloo en Assen.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 147.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1929
Oppervlakte 610m 2 (91m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin
Ligging Aan drukke weg, aan vaarwater
Garage Geen garage
Schuur Vrijstaand hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182