Munsterseweg 61 EMMER-COMPASCUUM

€ 224.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande schuurruimte en garage staat aan de doorgaande weg van Ter Apel naar Emmen. Een leuke kluswoning op een royale plek biedt zo een prima kans om een de start te maken op je eigen stekkie!

Het geheel bestaat uit twee wooneenheden met een eigen adres. Historisch is er een situatie ontstaan waardoor het geheel in twee delen zijn opgesplitst en dus ook als zodanig kan worden gebruikt. Uiteraard is het ook weer te gebruiken als één vrijstaande woning met een ruime tuin en opstallen aan de linkerzijde.

INDELING LINKERZIJDE
Begane grond:
achter-entree; badkamer (ca.2,5m²); hal met vaste kast, opgang naar boven en daaronder een ruime inloopkast (ca.8m²); woonkamer (ca.21m²); dichte keuken met aangebouwde opstelling (ca.4,5m²); slaapkamer (ca.13m²).

Verdieping:
Overloop (ca.7m²); berging achter het knieschot (ca.4,5m²); 2 slaapkamers, waarvan een met vaste kasten (resp.ca.8m² en ca.10m²).

INDELING RECHTERZIJDE
Begane grond:
zij-entree/hal met kastruimte (ca.7m²); woonkamer met vaste kast (ca.17m²); keuken met aangebouwde opstelling (ca.10m²); badkamer en 2e slaapkamer (ca.7m²).

Verdieping:
in gebruik bij het linkergedeelte

Bijzonderheden:
- een mooie kans voor de handige klusser
- geweldig uitzicht in Oostelijke richting
- heerlijk rustige woonomgeving met uitzicht op de molen


*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 224.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1919
Oppervlakte 1430m 2 (110m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 9 (5 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming Geiser eigendom

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Ligging Vrij uitzicht, landelijk gelegen
Garage Vrijstaand steen
Schuur Vrijstaand steen

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182