Trekweg 2 ZUIDBROEK

€ 145.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Nu beschikbaar! dit knusse woonhuis met slapen en baden op de begane grond, gelegen aan het Winschoterdiep te Zuidbroek.

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal met toilet en douche, doorgang naar keuken(ca 7m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur, woonkamer(ca 27m²) met prachtig zicht op het Winschoterdiep, twee slaapkamers(ca 12,10m²) , ruime bijkeuken inclusief cv opstelling en met doorgang naar de achtertuin.
1ste verdieping:

Verdieping
De 1ste etage (ca 35m²) is geheel in te richten naar eigen smaak. Momenteel gebruikt als opslagzolder. Twee slaapkamers zijn gemakkelijk te realiseren.

Omgeving:
Zuidbroek maakt de combinatie van elders werken èn wonen in een dorp goed mogelijk! Daarnaast beschikt Zuidbroek over een goede openbare verbinding (o.a. treinverbinding naar de stad Groningen). Alle mogelijkheden voor gezinnen die zich hier willen vestigen zijn aanwezig, want het dorp beschikt over diverse voorzieningen. Sportgelegenheden, basisscholen en meerdere winkels behoren tot het pakket en daarnaast is de woning gelegen op slecht enkele minuten fietsen van 'Botjes Zwembaai' te Zuidbroek.

INFO:
- Unieke locatie aan het Winschoterdiep.
- Een object voor de echte klusser.
- Voorzien van zes Zonnepanelen.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 145.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1950
Oppervlakte 256m 2 (74m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin
Ligging
Garage Geen garage
Schuur Vrijstaand steen

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182