Zuiderdiep 229 VALTHERMOND

€ 249.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Zoekt u een RUIME WONING, welke ook is geschikt voor dubbele bewoning of winkel/praktijkruimte aan huis? Dit zeer riante object biedt u deze mogelijkheid en nog meer. Het geheel is gelegen op een perceel van 936m² eigen grond, beschikt over 365m² woonoppervlak en maar liefst 1.185m³ inhoud. Beide woongedeelten beschikken over een eigen keuken, woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamers en schuurruimte en berging. Daarnaast is in de rechterhelft van het geheel een praktijk- of winkelruimte gesitueerd die uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

WONING I (linkerzijde)

Kelder: ruime provisieruimte (ca.9m²);

Begane grond:
Zij-entree met overkapping/hal (ca.8m²); doucheruimte v.v. douche-instap en wastafel; separaat toilet met fonteintje; ruime keuken met eiken keuken en inloopkast. (ca.17m²); royale living/woonkamer met eetgedeelte (ca.35m²) en voorkamer (ca.17m²); opkamer/hobbyruimte (ca.7m²); zeer ruime berging/hobbyruimte (ca.58m²) en extra schuurruimte (ca.23m²).

Verdieping:
Overloop met vaste kast; 4 slaapkamers (waarvan twee bereikbaar via de andere slaapkamers) (resp. ca.11m², ca.14m², ca.17m² en ca.40m²). Eventuele doorgang naar het andere woongedeelte.

Bergzolder (ca.14m²);

WONING II (rechterzijde)

Begane grond:
Zij-entree/hal met meterkast en trapopgang (ca.13m²); hal/doorloop (ca.10m²); badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel; separaat toilet; slaapkamer, ook te gebruiken als woonkamer (ca.26m²) en voormalige winkelruimte met eigen entree (ca.11m²). Royale woonkeuken met aangebouwde opstelling (ca.30m²); ruime garage/schuurruimte met toegang vanuit buiten (ca.38m²).

Verdieping:
Overloop (ca.6m²); 3 slaapkamers (resp. ca.13m², ca.16m² en ca.22m²), waarvan één met inloopkast; gang met 4 vaste kasten en een separaat toilet; badkamer met douchegelegenheid en vaste wastafel (ca.4m²); Eventuele doorgang naar het andere woongedeelte.

Vliering:
Bergzolder

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 249.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1935
Oppervlakte 963m 2 (389m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 10 (8 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin
Ligging
Garage Geen garage
Schuur Aangebouwd steen

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182