Scheperweg 3 EXLOO

€ 449.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Wat is een belangrijk criterium van een woning? Juist, de locatie..!! Op een bijzonder fraaie plek, aan de zuidelijke rand van het dorp en grenzend aan landerijen met vergezicht op de Staatsbossen van Exloo, staat deze riante, ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE VILLA. Tevens beschikt de woning over een ruime, aangebouwde dubbele garage. Het ontwerp van dit opvallende woonhuis was in de jaren zeventig zijn tijd al ver vooruit, maar ook nu kan het met diverse aanpassingen een unieke en moderne uitstraling krijgen. Bent u benieuwd naar deze echte uitdaging? Bel ons dan voor een bezichtiging! De kavelgrootte bedraagt 1.291m², waarbij de gehele tuin op het zuiden ligt. De 'Oude Kampweg' loopt richting het Westerbosje en biedt u de mogelijkheid om in enkele minuten naar bossen en heidevelden te wandelen. U kunt zo wandelend naar het openluchtzwembad en onderweg genieten van onze schaapskudde op de heide.

DE INDELING IS ALS VOLGT:
Begane grond:
Hal, entree met overkapping (ca.6m²); L-vormige woonkamer met open haard en ruime glaspui met zicht op de tuin en landerijen (ca.46m²); via split-level naar de woonkeuken met serre-pui (ca.26m²); bijkeuken met achterentree en doorloop naar de aangebouwde garage (ca.6m²); 3 slaapkamers, met badkamer en toilet (resp. ca.13m², ca.18m² en ca.19m²), waarvan één met badkamer welke is voorzien van doucheruimte en toilet (ca.6m²). De dubbele garage is totaal ca.55m² groot en biedt dus ook voldoende bergruimte voor fietsen en dergelijke.

Kelder:
Ruime studeerruimte annex kantoor/slaapgelegenheid met berging (ca.16m²) en CV ruimte (ca.2m²).

Verdieping:
Studeerkamer in de vide (ca.18m²); slaapkamer (ca.6m²) en zolderruimte met berging (ca.24m²).

BIJZONDERHEDEN/EXTRA INFO:
- Op een heerlijke plek aan heidevelden gelegen.
- Oerdegelijk, traditioneel gebouwde woning.
- Geweldig ruime tuin op het zonnige zuiden en zeer geschikt voor plaatsing van zonnepanelen.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 449.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1973
Oppervlakte 1408m 2 (248m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 7 (5 slaapkamers)
Soort woonhuis Villa , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Voortuin, zijtuin, zonneterras
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving
Garage Aangebouwd steen. voorzien van verwarming, voorzien van elektra,
Schuur Inpandig

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182