Boetseweg 22 ROSWINKEL

€ 439.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Deze prachtige monumentale woonboerderij staat historisch bekend als het 'SCHULTEHOES.' Het behoort tot een van de meest karakteristieke gebouwen van weleer in deze streek. Dit prima onderhouden woonobject met bijbehorende verblijfsruimten, biedt ook gelegenheid voor meerdere recreatieve doeleinden en groepsaccommodatie. Daarnaast is het uiteraard bij uitstek geschikt als locatie voor 'bed- and breakfast'. De opstallen staan op een grote kavel eigen grond van maar liefst 10.695m² en is grotendeels op de zon gericht. Oorspronkelijk was de Boetseweg de zogenaamde bewoningsas van Roswinkel en later is de bebouwing westwaarts opgeschoven, dit maakt deze landelijke ligging langs de dorpskern mogelijk. Bent u geïnteresseerd in de eventuele mogelijkheden om het pand te gaan gebruiken? Schroom niet en kom langs voor een bezichtiging, u kijkt echt uw ogen uit!! Het pand is op dit moment geregistreerd als beschermd monument in de zin van de gemeentewet.

INDELING
Begane grond (woongedeelte):
Hal/entree (ca.11m²); ruime woonkamer met authentieke schouwhaard (ca.40m²); living met 1ste slaapgelegenheid voorzien van gas kachel, vaste kasten en bedstede; separate 2e slaapkamer/opkamer met trapje naar de kelder (ca.13m²); royale woonkeuken c.q. verblijfsruimte van (ca.40m²); hal/doorloop naar de zon-gerichte woonkeuken , welke door de originele stalramen en dakramen een heerlijk, vrij gevoel geeft, tevens voorzien van een houtkachel (ca.46m²); 3e slaapkamer (ca.17m²); prachtige, royale verblijfsruimte / 't deel met daarin verschillende sanitaire voorzieningen, waaronder 2 badkamers en 2 separate toiletten (ca.220m²); 2 stalruimten (resp. ca.12m² en ca.60m²); 2 extra vertrekken/bergruimten (ca.18m² en ca.24m²); opgang naar boven.

1e Verdieping:
Trapopgang met overloop; 5 slaapvertrekken. (ca.8m², ca.9m² ca.9m², ca.14m² en ca.18.5m²); goed te bereiken, grote bergzolder boven het voorhuis (ca.42m²)

Zolder:
Berging (ca.91m²)

Opstallen: vrijstaande schuur met garage (ca.44m²) en aangebouwde carport (ca.16m²); vrijstaande houten tuinhuisje (ca.20m²); vrijstaande houten paardenschuur (ca.9m²). Houten tuinhuisje/bergschuur. ruime houten sta-caravan, met mogelijkheid voor overnachting gasten.

INFO:
- prachtige ligging omringd door keurig aangelegde tuinen met meerdere zitjes/terrassen.
- zeer geschikt voor recreatieve bedrijfsvoering en/of dubbele bewoning.
- Beschikt over een ruime deel.
- omgeven door bossen en biedt daarbij veel privacy.
- beschikt over een vergunning voor een (mini-) camping.


*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 439.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar -190
Oppervlakte 10695m 2 (481m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 9 (7 slaapkamers)
Soort woonhuis Woonboerderij , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Voortuin, zijtuin
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen
Garage Vrijstaand hout, inpandig. voorzien van elektra
Schuur Vrijstaand hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182