Het Loeg 56 MUNTENDAM

€ 165.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Deze karakteristiek 'Groningse woonboerderij' staat vlak bij de SCHAIVE KLABBE en wie kent deze plek eigenlijk niet......? Op een royale, vrije kavel en met de tuin op het zuid-oosten, biedt dit 'stukje nostalgie' de sfeer van toen. Het woonhuis biedt veel woonruimte en is voor de handige ''doe- het zelver' een leuke uitdaging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree (ca.8m²); slaapkamer/kantoor met CV ruimte (ca.11m²); woonkamer met haardschouw (ca.25m²), voorzien van kelder met bergkast; woonkeuken met haardschouw en aangebouwde keuken-hoekopstelling (ca.19m²); slaapkamer (ca.15m²); badkamer/doucheruimte met toilet en wastafelmeubel (ca.7m²); achterentree met hal en gang naar het voorhuis (ca.11m²); ruime hal met toilet en trapopgang naar boven (ca.10m²).

Verdieping:
Overloop met bergruimte langs de trapopgang (ca.8m²); bergzolder, eventueel met een dakkapel te gebruiken als extra slaapgelegenheid (ca.5,5m²); slaapkamer 1 (ca.12m²); slaapkamer 2 (ca.12m²) en slaapkamer 3 (ca.21m²); extra zolderberging tegen de voorgevel (ca.8m²);

Buiten:
Houten tuinschuur aanwezig, maar er is nog voldoende gelegenheid voor het plaatsen van bijvoorbeeld een garage en of tuinschuur. De tuin is gelegen op het Zuid-Oosten en is gedeeltelijk bestraat.

INFO:
- de ondergrond is belast met zogenaamd beklemrecht. (Mogelijkheid tot afkoop voor €45,50 (eenmalig 50 x de jaarlijkse bijdrage van €0,91).
- CV ketel betreft een nieuwe Intergas uit 2017 (in lease met onderhoudscontract)
- gelegen aan een doorgaande weg tussen Muntendam en Zuidbroek

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 165.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1906
Oppervlakte 690m 2 (150m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 9 (5 slaapkamers)
Soort woonhuis Woonboerderij , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, zijtuin
Ligging Aan drukke weg
Garage Geen garage
Schuur Vrijstaand hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182