Dalweg 2a EEXTERZANDVOORT

€ 215.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Vrij en landelijk wonen op een prachtige locatie in het buitengebied van Gieten! Het dorp "Eexterzandvoort" is gelegen in een landelijke omgeving met veel natuur. Ten noorden van het dorp ligt bijvoorbeeld de rivier "De Hunze" met de "Hanzevallei". U woont aan de voet van de “Hondsrug” met het natuurgebied “De Breevenen” in de directe omgeving. Op korte afstand liggen de dorpen Gieten en Annen met een ruim winkelbestand. Via de N33, welke is gelegen nabij het dorp, zijn grotere plaatsen als Assen, Emmen, Groningen en Veendam zijn eveneens goed te bereiken.

Ten opzichte van de kern van het dorp ligt deze bouwkavel relatief vrij. Het perceel heeft een oppervlakte van maarliefst 7.200m² eigen grond en biedt daarmee mogelijkheden voor het houden van dieren. Deze kavel heeft een relatief groot perceeloppervlak en hier mag dan ook maximaal ca. 300m² van de oppervlakte bebouwd worden. Door de gemeente Aa en Hunze is reeds een bouwvergunning afgegeven voor de bouw van een woning. Het betreft een te bouwen landhuis met een Drentse schuur. Informatie en bouwtekeningen zijn aanwezig op het kantoor van de makelaar.

Waar vindt u nog zo veel stilte en rust in uw woonomgeving op een perceel 7.200m²? Dit is dé kans om uw dromen waar te maken.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met de makelaar voor meer informatie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Koopsom € 215.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar
Oppervlakte 0m 2
Aantal kamers Niet bekend
Soort woonhuis , onbekend
Verwarming

Buitenruimte

Tuin
Ligging
Garage
Schuur

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182