Het Veen 3 ZUIDBROEK

€ 275.000,- kosten koper

Omschrijving

DOOR DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZIJN ALLE KIJKMOMENTEN VOL. U KUNT ONS EEN E-MAIL STUREN ALS U OP DE RESERVELIJST GEPLAATST WILT WORDEN. 


Wonen op het mooiste plekje van Zuidbroek? Tussen Winschoten en Groningen en nabij de A7 op een prachtige landelijke locatie, staat deze leuke vrijstaande woning met SLAAP- en BADKAMER op de begane grond. Dit alles gelegen op een ruim perceel van maar liefst 2.365m².

Zuidbroek is op 15 minuten autorijden gelegen van de stad Groningen. De bereikbaarheid door middel van het openbaar vervoer met trein en bus verbindingen naar Groningen, Veendam en Winschoten is uitstekend te noemen. Alle mogelijkheden voor gezinnen die zich hier willen vestigen zijn aanwezig. Het dorp beschikt over diverse voorzieningen zoals, sportgelegenheden, twee basisscholen en meerdere winkels. Daarnaast is de woning gelegen op steenworp afstand van  'Botjes Zwembaai' te Zuidbroek


INDELING:

Begane grond: Hal, entree, meterkast, L-vormige woonkamer voorzien van behaaglijke houtkachel, open keukenopstelling voorzien van eetgedeelte en prachtig zicht op de landelijke omgeving, aanbouw voorzien van ruime bijkeuken met cv opstelling, toilet en badkamer. Maar liefst vijf slaapkamers op de begane grond waarvan een aantal slaapkamers ook uitstekend gebruikt kunnen worden als studeer of werkkamer aan huis. 


Verdieping: Door middel van vaste trap te bereiken overloop en slaapkamer.


Buiten: 

Prachtig ruim en vrij gelegen perceel voorzien van veel zon door de gunstige ligging op het zuiden.  Parkeren op eigen terrein op de riante oprit met plaats voor meerdere voertuigen of in de  dubbele garage. Er is voldoende bergruimte aanwezig met een half vrijstaande schuur en een plezierig tuinhuis


INFO:

- Prachtige landelijke locatie

- Slaap en badkamer op de begane grond.

- Werkplek aan huis. 

- Voorzien van Zonnepanelen.

- Dubbele vrijstaande garage.

- Groot perceel 2.365m².

-

Woont u straks op het mooiste plekje van Zuidbroek? Wacht niet langer en maak gerust een afspraak voor een bezichtiging.


*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Prijs € 275.000 ,- kosten koper
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1930
Oppervlakte Niet bekend
Aantal kamers 8 (5 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.V. Ketel en Houtkachel

Buitenruimte

Tuin 2380
Ligging
Garage Vrijstaand steen
Schuur Vrijstaand hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182