Esperantolaan 19 STADSKANAAL

€ 207.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Op een heerlijke plek aan de rand van het winkelcentrum, staat dit moderne en goed onderhouden appartementencomplex 'Knoalzicht'. Het geheel is gebouwd in ca. 1999, is derhalve gebouwd volgens de moderne eisen met geïsoleerde beglazing. Omdat het nabij vis- en vaarwater is gelegen, biedt het vanaf de 1e verdieping zicht op de zo kenmerkende, veenkoloniale sfeer. Vrijwel alle winkelbenodigdheden bevinden zich op loopafstand.

Het complex van dit appartement beschikt over een eenvoudig te bedienen liftinstallatie en een eigen berging op de begane grond. Het complex is in ca.1999 gerealiseerd en is voorzien van dubbele beglazing.

Indeling:
Meterkast aan de voorzijde, naast de voordeur; hal/entree met bijkeuken/wasruimte met CV-combiketel; L-vormige woonkamer (ca.39m²) met frans balkon en open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur; hal met doorloop (ca.3m²); 2 slaapkamers (resp. ca.7m² en ca.13m²); badkamer met douche, toilet en vast wastafel.


VvE bijdrage €191,89,- p/m.

Info:
- nabij het winkelcentrum gelegen
- goed geïsoleerd en modern gebouwd
- eigen, ruime berging op de begane grond


*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 207.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 0m 2 (83m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Soort woonhuis Appartement , bovenwoning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Ligging Aan drukke weg, in centrum, open ligging, aan vaarwater
Garage Geen garage
Schuur Inpandig

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182