Westeresweg 32 EXLOO

€ 419.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Op deze fraaie, rustige locatie op de Wester-Esch van het Drentse brinkdorp Exloo, staat deze VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW met aangebouwde garage. Het geheel is gelegen nabij Staatsbossen en heidevelden midden op de Hondsrug. Omdat het beschikt over alle faciliteiten op de begane grond, met maar liefst 5 ruimten te gebruiken als slaap- en/of werkkamer, heeft zelfs een compleet gezin hier alle mogelijkheden.

De royale woonkamer beschikt over een split-level, tuingerichte serre en een extra ruimte geschikt als bijkeuken. In deze levensloopbestendige woning is slapen en baden op de begane grond prima geregeld. Deze prachtige bungalow staat op een royale kavel van maar liefst 917m² eigen grond met veel uitdaging voor iemand die van tuinieren houdt.

Het prachtige, landelijke dorp Exloo beschikt over verschillende voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, zwembad, kapper en diverse sportverenigingen op loop- en fietsafstand. De oneindige bossen en heidevelden maken het mogelijk om heerlijk te wandelen met verschillende toeristische stops. Exloo ligt goed bereikbaar van en naar Emmen, Assen en Groningen. De verbinding met deze plaatsen middels openbaar vervoer is ook prima geregeld.

Indeling:
Entree/hal; met meterkast, van waaruit alle ruimten bereikbaar zijn (ca.11m²); L-vormige woonkamer met open keuken (ca.45m²); split-level serre met in de nis een extra ruimte gecreëerd wat thans wordt gebruikt als bijkeuken (ca.7m²); toilet en wasruimte (ca.5m²); lichte badkamer voorzien van douche-instap, ligbad en wastafel (ca.7m²); 4 slaapkamers (resp. ca.10m², ca.11m², ca.12m² en 13m²); werkkamer (ca.9m²); aangebouwde garage (ca.23m²)

Info:
- Verwarming middels Remeha Quinta CV combi-ketel.
- Royale kaveloppervlakte met 917m² eigen grond.
- Prima mogelijkheden tot verduurzaming.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 419.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1964
Oppervlakte 917m 2 (148m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Soort woonhuis Bungalow , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Ligging Vrij uitzicht, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Garage Aangebouwd steen
Schuur Vrijstaand steen

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182