G.Gernaatweg 7 FINSTERWOLDE

€ 92.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Dit leuke half-vrijstaande woonhuis staat op een landelijk gelegen plek in een kleine dorpsgemeenschap. Tevens staat op deze ruime kavel van ca.753m² een vrijstaande garage. De woning beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping en op de begane grond is ook nog plaats voor een slaapkamer. Vanuit de woning heeft u een prachtig vrij uitzicht over de Groningse landerijen. De woning verkeert op dit moment in een matige staat van onderhoud, maar biedt de handige klusser een geweldige uitdaging tot renovatie. Binnen ca. 15 autominuten zit u in hartje Winschoten, waar u alle voorzieningen en winkels aantreft. Het geheel staat in de omgeving van het woon- en recreatiegebied 'Blauwestad' alwaar meerdere actieve strandbezigheden en restaurants zijn te vinden. De autosnelweg A7 is vlot bereikbaar en biedt een uitstekende verbinding tussen Duitsland en de stad Groningen. Durft u deze uitdaging aan? Bel dan snel voor een bezichtiging!

INDELING
Begane grond:
Ruime hal met entree (ca.17m²); woonkamer (ca.21m²); te renoveren badkamer (ca.3m²); CV-ruimte (ca.4.5m²); ruime woonkeuken (ca.15m²) en bijkeuken, welke eventueel kan worden gebruikt als slaapkamer beneden (ca.8.5m²).

1e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken overloop (ca.4.5m²) en 2 slaapkamers v.v. een dakkapel (resp. ca.9m² en ca.9.5m²).

Info:
- Landelijk gelegen, op een ruim perceel met vrij uitzicht
- CV-ketel Vaillant HR Combi (ca.2006 in eigendom)
- Uitdaging voor de handige klusser

LET OP!
Deze woning wordt verkocht met de zogenaamde 'as is where is' clausule alsmede een niet-zelfbewonersclausule. Dit is ook de reden dat de NVM-vragenlijsten niet (volledig) zijn ingevuld.

De bij dit object betrokken notaris betreft: ‘notariaat De Poel te Hoogezand’.

Bent u straks de eigenaar van deze nog te verbouwen woning? Neem contact met ons op en vraag naar de financiële mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook bij een van onze kantoorlocaties in Exloo, Assen en Zuidbroek.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 92.500 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1950
Oppervlakte 753m 2 (98m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , 2-onder-1-kapwoning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde ko
Garage Vrijstaand steen. voorzien van elektra
Schuur Aangebouwd hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182