Spoorstraat 30 VALTHE

€ 295.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Deze ruime, vrijstaande woning staat op een royaal, zonnig gelegen perceel van 664m² eigen grond. Het geheel staat in een kindvriendelijke en rustige omgeving, waar ook jonge gezinnen zich goed thuis voelen. De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers waarvan er één is gesitueerd op de begane grond. Het later aangebouwde woongedeelte, met een ruime slaapkamer en een eigen badkamer met toilet, maken deze woning levensloopbestendig. Vanwege de grote ruimte en voorzieningen met eigen wasruimte, voldoet de woning ook uitstekend als woon-/zorgcombinatie. Valthe is een typisch 'Hondsrugdorp' en ligt tussen Borger en Emmen in. In de nabije omgeving van de woning zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een bakkerij, openbare basisschool, grand café en het dorpshuis. Ook staat Valthe staat bekend om zijn goed bereikbare ligging tussen Borger en Emmen en hebben jonge gezinnen de gelegenheid het 'rustig wonen' te combineren met de gemakken van een grotere plaatsen. Tevens heeft het dorp veel recreatieve voorzieningen en met name de historische kenmerken zoals hunebedden en de oude vesting richting het veengebied, maken dit dorp zo karakteristiek.

INDELING
Begane grond (links):
Entree/hal met meterkast, opgang naar boven, voorzien van kast- en bergruimte (ca.4m²), toegang tot de kelder met berging (ca.2m²); separaat toilet v.v. fonteintje; L-vormige woonkamer v.v. vaste kast (ca.26m²); ruime woonkeuken, v.v. diverse inbouwapparatuur (ca.15m²); bijkeuken met achter-entree, v.v. CV-installatie (ca.5m²); badkamer v.v. ligbad, douchegelegenheid en vaste wastafel(ca.5m²).

Begane grond (rechts):
Royale woonruimte, ook te gebruiken als slaapkamer op de begane grond (ca.23m²); badkamer, v.v. douche instap, toilet en vaste wastafel (ca.5m²); wasruimte met eigen achter-entree (ca.4m²).

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en drie slaapkamers (resp. ca.5m², 8m² en 11m²).

Buiten:
Vrijstaande stenen garage (ca.20m²) met aangebouwde berging (ca.5m²) en een ruim afdak aan de

INFO:
- Zeer geschikt voor 'gezamenlijk' en 'verzorgd' wonen.
- CV Intergas HRE (ca.2021, in eigendom)
- Zeer goede mogelijkheden tot verduurzaming
- Energielabel G (geldig tot: 18-04-2033)

Wordt u graag de eigenaar van deze woning? Neem contact met ons op en vraag naar de financiële mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook bij een van onze kantoorlocaties in Exloo, Assen en Zuidbroek.


*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Prijs € 295.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1964
Oppervlakte 664m 2 (137m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 6 (4 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Ligging In woonwijk, in bosrijke omgeving
Garage Vrijstaand steen. voorzien van elektra
Schuur Vrijstaand hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182