Siemenspark 79 ZUIDBROEK

€ 269.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Op een uitstekende woonlocatie een Twee-onder-één-kap-woning met eigen royale oprit, carport, stenen garage, berging en terrasoverkapping en slaapkamer op de begane grond. Deze vrijwel onderhoudsvrije woning met nieuwe kunststof kozijnen (2021+2022) kijkt uit op een heerlijk wandelpark/bos.

In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen waaronder 2 supermarkten, keurslager, warme bakker, scholen en sportvoorzieningen. Via de A7 bent u in 20 minuten in Groningen.

Daarnaast beschikt Zuidbroek over een goede openbare verbinding (o.a. treinverbinding naar de stad Groningen). Volop mogelijkheden voor gezinnen die zich hier willen vestigen, want er zijn ook diverse voorzieningen voor zowel sport, scholen en winkels nabijgelegen.

INDELING
Begane grond
Hal/entree met trapopgang, meterkast, toilet, slaapkamer, woonkamer en keuken. Vanuit de keuken naar de tuin, terras en veranda met zonnescherm, stenen berging.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer, berging.

Buiten
Oprit met carport, eigen parkeerruimte voor twee auto's, tuin, stenen bergingen en veranda/overkapping.

EXTRA INFO
* Gedeeltelijk kunststof kozijnen
* Verzorgde tuin
* Energielabel C
* Dakkapel
* 4 slaapkamers

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Prijs € 269.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar
Oppervlakte 224m 2 (114m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers Niet bekend
Soort woonhuis ,
Verwarming

Buitenruimte

Tuin
Ligging
Garage
Schuur

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182