Noorderdiep 490a VALTHERMOND

€ 75.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Aan het Noorderdiep in Valthermond, met prachtig uitzicht over de landerijen, ligt deze vrij gelegen kavel van ca. 1.895m² eigen grond. Dit perceel is gelegen aan een rustige doorgaande weg. Voorzieningen als de supermarkt, basisschool, openlucht zwembad, huisarts, voetbalveld en tennisbaan zijn allemaal in Valthermond aanwezig en binnen 10 tot 15 fietsminuten te bereiken.

De gemeente Borger-Odoorn heeft een nieuw bestemmingsplan Valthermond ter inzage gelegd van 9 november 2017 t/m 21 december 2017. Dit plan bevat beperkte nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden, waar deze kavel er één is. Het gaat om de mogelijkheid van de bouw van een vrijstaande woning. Momenteel is geen woonhuis op deze kavel geprojecteerd, dus het staat u vrij binnen de eisen/mogelijkheden van de welstand uw droomhuis op deze locatie te realiseren!

Naar verwachting wordt het plan eind februari 2018 vastgesteld.

Voor meer informatie over dit perceel en de bouwmogelijkheden, kunt u contact opnemen met ons kantoor!

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 75.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar
Oppervlakte 0m 2
Aantal kamers Niet bekend
Soort woonhuis , onbekend
Verwarming

Buitenruimte

Tuin
Ligging
Garage
Schuur

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182